« Tillbaka

Då rullar vi igen, Volvo !

Det var som tusan. Jag hade inte ens en förhoppning om att mitt blogginlägg om vagnskadegarantin och Volvias oförklarliga regel att slippa sitt ansvar om kunden inte anmält inom en månad skulle få effekt. Men redan i fredags morse ringde Volvia och sa att man skulle kolla närmare på det hela. Allt tyder nu på att man tar sitt ansvar och uppfyller sin garanti. BRA JOBBAT VOLVO !

Jag är glad att man tog förnuftet till fånga. Min pappa var ju Volvohandlare på Forslunds motor i Gävle å själv har jag hyvat iväg en hel del bilar under mina år på Bingolotto.

Vissa på Facebook skrev till mig att strunta i Volvo, ”dom har tråkiga motorer”, kom igen.. vem tror man att man är ? Jeremy Clarkson i Top Gear. Tråkiga motorer?  Vilka bilar har roliga motorer som vi ska köra på våra 50 – 120 vägar ?

Kör du i stadstrafik lite roligare med en annan motor ? Skulle inte tro det. Vi kör på vanliga vägar i våra vanliga bilar. Det enda man vill är att att bilen ska fungera och att bilhandlaren ska ställa upp och vara bra och ha god service när det är dags. Då är man ju trogen. Vem vet för hur länge. Kundvård är det bästa konkurrensmedlet som finns.

Nu verkar det lösa sig med min vagnsskadegarantin och talar allt för att vi kan fortsätta kärleksrelation, jag och Volvo.

 

Jag håller tummarna för att det gäller för ALLA som råkar ut för liknande knasiga regler.