« Tillbaka

Mitt möte med Nathalie Imbruglia

Just nu spelas den här låten på radion. Jag minns när jag träffade Nathalie Imbruglia första gången 1998 – 1999. Det var på Berns, jag skulle göra en intervju för Bullen. Jag blev fullkomligt nickad av henne när hon kom in och hälsade. Jag hade fram till den dagen aldrig sett någon snyggare kvinna. Hon var supercharmig och skön, vi garvade och jag lurade mig själv att tro att det tände till lite mellan oss. När jag och fotografen packade ihop hade vi båda samma känsla . Han tyckte hon flirtat med honom och inte med mig. Det var dålig stämning i bilen hem. Några år senare var Nathalie Imbruglia med i Söndagsöppet. Jag gick fram och hälsade, tackade för det förra trevliga mötet. Jag såg hur hon såg tomt på mig, som om jag var av gas. – Have we met before?  – Yes, in youth show called The Bun. Allt föll platt till marken.